Meer informatie
groen-inrichters-team-leanne-lanters
Interieuradvies op maat
Maak een afspraak of bezoek onze winkel.

Therdex PVC

Natuurgetrouwe designs in verschillende formaten en structuren met een duurzaam karakter. Met de PVC-vloeren van Therdex haalt u een topproduct in huis.

Therdex Herringbone en andere designs

Groen Woning- en Projectinrichting biedt het volledige assortiment Therdex PVC: van de perfecte visgraatvloer (ook bekend als Therdex Herringbone) en ambachtelijke houten planken tot beton, leisteen en gietvloer. Ieder design ziet er natuurgetrouw uit dankzij de realistische prints én verfijnde druktechniek voor een tastbare houtstructuur.

De PVC-vloeren van Therdex zijn breed toepasbaar. Denk aan traditionele woonruimtes, maar bijvoorbeeld ook keukens, badkamers en projectinrichting. De vloeren hebben een lange levensduur en zijn te combineren met vloerverwarming. Bovendien zorgen ze voor een goede demping van loopgeluid en vertonen ze geen streepvorming van bijvoorbeeld schoenzolen.

Tenslotte is Therdex PVC uiterst duurzaam. De vloeren zijn ftlaatvrij en voorzien van bioweekmakers. Dit heeft voordelen voor onder meer het productieproces, dat niet vervuilend is, en de bioweekmakers zijn biologisch afbreekbaar.

Waarom kiezen wij voor Therdex PVC?

De voordelen van Therdex PVC spreken voor zich. Daarnaast is Therdex een betrouwbaar merk waar we al jaren mee werken. We weten dat wij, en daarmee onze klanten, op hun service en topproducten kunnen rekenen. Wat nog eens wordt benadrukt door de 10 tot 15 jaar garantie op hun PVC-vloeren.

Dé specialist in Therdex PVC in de regio Deventer, Zutphen en Raalte

Heeft u plannen uw interieur te vernieuwen? Onze interieurspecialisten staan klaar om u te inspireren met nieuwe woon- en producttrends. In een persoonlijk adviesgesprek brengen wij uw wensen in beeld middels productstalen, moodboards of 3D impressies. Vanuit onze sfeervolle winkel in Deventer leveren we het meest complete assortiment PVC-vloeren, waaronder Therdex PVC.