Revolutionaire Desso Airmaster bij Gasunie in Deventer

Geel is het kenmerk van Gasunie Deventer. Ter modernisering van het interieur heeft Groen tapijttegels en PVC vloeren gelegd. Niet zomaar tapijttegels, maar de revolutionaire Desso Airmaster tapijttegels. Deze tegel maakt het mogelijk fijnstof op te nemen!

Werkzaamheden Gasunie

Het oude tapijt was aan vervanging toe. Onze stoffeerders hebben het oude tapijt verwijderd. Ter vervanging is de Desso Airmaster gelegd. De Desso Airmaster vangt de fijnstof uit de lucht op. De Airmaster houdt stofdeeltjes tot 8 keer beter vast dan een harde vloer en 4 keer beter dan gewoon tapijt. Dit zorgt voor een gezonde werkomgeving. De tapijttegels werden gelegd in alle gangen en kantoren.

In de kantine is er gekozen voor een PVC vloer van Therdex. De sterke eigenschappen van een PVC vloer passen perfect bij de eisen van een kantine. Zo is de vloer gemakkelijk schoon te houden en vochtbestendig. Onze interieurontwerpster Leanne heeft in samenspraak de kleur bepaald, zodat deze perfect past bij de inrichting.

Om het geheel af te maken is in elke entree zone de Coral Duo schoonloopmat geplaatst. Deze schoonloopmat biedt maximale vuilverwijdering en vochtopname, zelfs op een korte afstand. Onderzoek toont aan dat Coral Duo juist in de eerste meters 10% meer vuil afschraapt dan elke andere schoonloopmat in de markt.

Door het leggen van de nieuwe vloeren is het interieur niet alleen gemoderniseerd, maar ook duurzaam en functioneel.

Gebruikte materialen

Desso airmaster

De Desso Airmaster biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden en is beschikbaar in 18 kleuren. De gepatenteerde technologie maakt het mogelijk om fijne stofdeeltjes en grof stof op een effectieve wijze op te nemen.

Forbo Coral Duo

De schoonloopmat Coral Duo zorgt voor een maximale vuilverwijdering en vochtopname. Doordat Coral tot 95% van het binnengelopen vuil en vocht tegenhoudt, bespaart het tot wel 65% op schoonmaakkosten en verlengd het de levensduur van de vloer.

Therdex PVC vloer

De Therdex PVC vloer werd gelegd in de warme kleur 4040. De vloer is afgewerkt met de registered embossed techniek waarbij de houtstructuur tastbaar aanwezig is. Het dempt het loopgeluid en is zeer onderhoudsarm.

Heb je interesse in de Desso Airmaster of in één van onze andere vloeren? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden. Onze vriendelijke en vakkundige werknemers staan je graag te woord.

Projectinformatie


Opdrachtgever
Gasunie
Locatie
Deventer
Toepassing
Nieuwe vloeren
Specificaties
Desso Airmaster
Forbo Coral Duo
Therdex PVC vloer

Projectinrichting

Maak een afspraak voor advies op maat

Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid