Kantine inrichting Goudappel Coffeng

Goudappel Coffeng is gespecialiseerd in mobiliteit op het gebied van advies, IT-producten en mobiliteitsdiensten. Vorig jaar mochten we de kantoorgangen van Goudappel Coffeng versieren, ditmaal was de kantine inrichting aan de beurt. Tijdens dit project werd de kantine getransformeerd tot een multifunctionele ruimte waarin het personeel elkaar kan ontmoeten en kennis kan uitwisselen.

In dit ontwerp stond samenspel centraal. De sfeer in de kantine is een samensmelting van productiviteit en ontspanning. Het personeel kan de ruimte gebruiken tijdens de lunchpauze, maar ook maar als stilte ruimte te werken. De ruimte biedt de gelegenheid om comfortabel en zelfstandig te werken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het design speelt hierin een grote rol. Door strak met speelsheid te combineren ontstaat er een prettig geheel.

Op basis van een voorgesteld moodboard en samenwerking met Dock84 heeft dit geresulteerd in een prachtige multifunctionele ruimte. Hier kunnen collega’s elkaar ontmoeten en tevens zichzelf afsluiten.

Projectinformatie


Opdrachtgever
Goudappel Coffeng
Locatie
Deventer
Toepassing
Totaalconcept incl. ontwerp voor de kantine.
Specificaties
PVC vloer 81017 Lumi
Inbetween geconfectioneerd met de wave plooi
Vloerkleed Orient jungle green
Visuals paneel

Projectinrichting

Maak een afspraak voor advies op maat

Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid