Meer informatie
Interieuradvies op maat
Maak een afspraak of bezoek onze winkel.

Industriële kantoorinrichting voor Temmink Bouwprojecten

Vanwege ons altijd prettige samenwerking met Temmink Bouwprojecten, hebben wij het interieur van hun kantoor verzorgd. De wens was een stoere industriële kantoorinrichting, zonder dat het kil wordt.

In het interieurvoorstel komen robuuste bouwmaterialen als details naar voren. Zo is er gekozen voor een vloer met een grijze betonlook. Aangezien de akoestiek op kantoor belangrijk is, is er gekozen voor een tapijttegel met deze uitstraling. Dit is gecombineerd met PVC tegels in de gangen. De tapijttegel heeft naast een beton look ook een corroderende uitstraling, hierdoor straalt het vintage interieur met bruine bronstinten warmte uit. Als contrast met de tapijttegels is er in de kantine juist een PVC vloer gelegd met een robuust houten uitstraling. Dit maakt onderscheid tussen de kantine en de werkvloer.

Voor een industriële uitstraling zijn er zwart metalen en houten meubilair geplaatst. Een aantal accentwanden hebben een okergele kleur gekregen in leatherlook. Naast dat het okergeel terugkomt in hun logo, creëert deze kleur ook meer warmte. Daarbij komen de accentwanden mooi tot hun recht in combinatie met de zwarte en grijze kleuren.

Door een beperkt kleurenpallet te gebruiken komt de uitstraling van het interieur sterk tot zijn recht. De zwart-wit foto van de boom op de achterwand in het trappenhuis is tekenend voor de locatie van dit nieuwbouw pand. Het brengt voor velen herinneringen op van het oude pand.

Projectinformatie


Opdrachtgever
Temmink Bouwprojecten
Locatie
Deventer
Toepassing
Totaalconcept, interieurontwerp
Specificaties
Interface tapijttegel 303020 Composure Secure
Vivafloors PVC tegel VS1140
Behang:
Arte behang type PHE-09 blokken
Arte behang T6857 Tuscany
Verlichting en meubilair: Robin design
Projectmeubilair: Ross Tucker
Luxaflex® Horizontale jaloezien 50mm in kleur 3258
Schoonloopmat Coral Classic in kleur 4730

Projectinrichting

Maak een afspraak voor advies op maat

Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid