Projectinrichting

renovatie-interieur-cruiseschip_1284

Jouw huis of kantoor turnkey

Wij leveren jouw huis of kantoor turnkey op. Bij projectinrichting nemen wij de taken en verantwoordelijkheden van de verbouwing volledig op ons en ontzorgen wij jou hiermee volledig. Voordat de woning of het kantoor wordt opgeleverd en jij de sleutel krijgt, voeren wij in goed overleg met de aannemer de werkzaamheden uit. Jij hoeft hierbij vrijwel niets te doen.

Projectinrichting op maat

Doordat het projectmanagement in handen ligt van één partij, kan er efficiënt gewerkt worden met besparing in tijd én kosten als gevolg. We denken met jou mee en bieden oplossingen aan zodat jij uiteindelijk het gewenste resultaat ziet. Dit is mogelijk omdat wij nauw contact hebben met de aannemers. En omdat wij al vroeg betrokken zijn bij het proces, kunnen we jou tevens voorzien van technisch- en interieuradvies, zoals de afwerking van raamdecoratie, vloeren en meubelstoffering. Ons netwerk heeft daarbij als voordeel dat wij jou een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Laat je volledig ontzorgen met de projectinrichting van Groen! Wanneer jij na de verbouwing de sleutel van de deur omdraait, kun je meteen genieten van jouw volledig ingerichte woning of kantoor.

Heb jij interesse in een samenwerking en wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer en vraag naar de mogelijkheden. Onze vriendelijke en vakkundige werknemers staan je graag te woord.

Projectinrichting

Maak een afspraak voor advies op maat in een oriënterend gesprek

Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid