Meer informatie
groen-inrichters-team-leanne-lanters
Interieuradvies op maat
Maak een afspraak of bezoek onze winkel.

Interieuradvies & inspiratie

Laat u inspireren en breng samen met ons het interieur van een woning tot leven. Wat uw wensen voor de sfeer, stijl en uitstraling ook zijn, ons deskundige team staat u graag bij om uw wensen te realiseren en biedt gratis interieuradvies op maat. Wilt u een stap verder zetten met een moodboard en 3D-impressie? Dan staat Leanne, onze interieurontwerpster opgeleid aan de Jan des Bouvrie Academy, voor u klaar.

Interieuradvies: realiseer uw interieuridee

Brengt u een bezoek aan onze winkel, dan trekken we alle registers voor u open. Op basis van uw wensen stellen we samen een plan op voor uw interieur. Geheel gratis en vrijblijvend. Onder het genot van een goede kop koffie bespreken we waar u naar op zoek bent. Bent u nog zoekende? Dan adviseren we u graag.

Interieur draait om gevoel. In onze winkel hebben we alle stalen beschikbaar en kunt u ter plekke de samenstelling van kleuren, materialen en producten ervaren. Hoe stoffen met elkaar combineren, welk effect een vloer heeft op de muurbekleding, hoe raambekleding en lichtval uw woning tot leven kunnen brengen. Wij leggen alles bij elkaar, zodat u een gevoel kunt krijgen bij de mogelijkheden die onze producten uw interieur te bieden hebben. 

Wij bieden kwalitatief hoogstaande producten volgens de laatste woontrends én met groot gebruiksgemak. Maak kennis met grote merken als Luxaflex®, JASNO, Interfloor en Desso.

Interieuradvies bij Groen Woning- en Projectinrichting

Interieuradvies op afspraak

Het ervaren van een nieuw interieur vraagt verbeeldingskracht. We bieden, naast onze gratis adviezen, daarom de mogelijkheid om het interieur te visualiseren in een moodboard en 3D-impressie. Zo zetten we een stap dichterbij het ervaren en realiseren van uw droominterieur. U kunt hiervoor een afspraak maken in onze winkel.

In een oriëntatiegesprek met interieurontwerpster Leanne komt u samen tot de kern van uw wensen. Mogelijk heeft u er zelf al een sterk beeld bij en is het een kwestie van deze te visualiseren. Of zoekt u een diepgaander advies en brengt een vraaggesprek met Leanne uw wensen naar boven.

Op basis van uw wensen stelt Leanne een moodboard samen en brengt ze uw wensen tot leven in een 3D-impressie. In een vervolgafspraak neemt Leanne u mee in de designs. Indien wenselijk, kunnen wij de realisatie van deze designs op ons nemen en volledig tot uitvoering brengen.

interieuradvies-begeleiding-verbouwen

Begeleiding bij verbouwen en stoffering

Wilt u niet alleen advies, maar ook de uitvoer door ons laten doen? Dat kan! Lees hier meer over het begeleiden bij verbouwen. Bent u niet van plan om volledig te verbouwen, maar wilt u uw meubelstuk, trap, auto of caravan (opnieuw) stofferen? Ook daarbij kunnen wij u helpen! Van advies in materiaalkeuze tot aan het eindresultaat.

Inspiratie opdoen

Thuis alvast wat inspiratie opdoen? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina, boordevol inspiratiebeelden met producten van verschillende dealers. Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram voor meer inspiratie! 

Interesse in interieuradvies van Groen Woning- en Projectinrichting? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

Stylingtips Woontrends Inspiratie
Kom bij Groen voor interieuradvies op maat

Interieuradvies op maat?

Maak een afspraak