Meer informatie
groen-inrichters-team-leanne-lanters
Interieuradvies op maat
Maak een afspraak of bezoek onze winkel.

Interieuradvies & inspiratie

Laat je inspireren en breng samen met ons het interieur van een woning tot leven. Wat jouw wensen voor de sfeer, stijl en uitstraling ook zijn, ons deskundige team staat je graag bij om jouw wensen te realiseren en biedt interieuradvies op maat. Wil je een stap verder zetten met een moodboard en 3D-impressie? Dan staat Leanne, onze interieurontwerpster opgeleid aan de Jan des Bouvrie Academy, voor je klaar.

Interieuradvies: realiseer jouw interieuridee

Breng je een bezoek aan onze winkel, dan trekken we alle registers voor je open. Op basis van jouw wensen stellen we samen een plan op voor jouw interieur. Onder het genot van een goede kop koffie bespreken we waar je naar op zoek bent. Ben je nog zoekende? Dan adviseren we jou graag.

Interieur draait om gevoel. In onze winkel hebben we alle stalen beschikbaar en kun je ter plekke de samenstelling van kleuren, materialen en producten ervaren. Hoe stoffen met elkaar combineren, welk effect een vloer heeft op de muurbekleding, hoe raambekleding en lichtval jouw woning tot leven kunnen brengen. Wij leggen alles bij elkaar, zodat je een gevoel kunt krijgen bij de mogelijkheden die onze producten jouw interieur te bieden hebben. 

Wij bieden kwalitatief hoogstaande producten volgens de laatste woontrends én met groot gebruiksgemak. Maak kennis met grote merken als Luxaflex®, JASNO, Interfloor en Desso.

Interieuradvies bij Groen Woning- en Projectinrichting

Interieuradvies op afspraak

Het ervaren van een nieuw interieur vraagt verbeeldingskracht. We bieden, naast onze adviezen, daarom de mogelijkheid om het interieur te visualiseren in een moodboard en 3D-impressie. Zo zetten we een stap dichterbij het ervaren en realiseren van jouw droominterieur. Je kunt hiervoor een afspraak maken in onze winkel.

In een oriëntatiegesprek met interieurontwerpster Leanne kom je samen tot de kern van jouw wensen. Mogelijk heb je er zelf al een sterk beeld bij en is het een kwestie van deze te visualiseren. Of zoek je een diepgaander advies en brengt een vraaggesprek met Leanne jouw wensen naar boven.

Op basis van jouw wensen stelt Leanne een moodboard samen en brengt ze jouw wensen tot leven in een 3D-impressie. In een vervolgafspraak neemt Leanne je mee in de designs. Indien wenselijk, kunnen wij de realisatie van deze designs op ons nemen en volledig tot uitvoering brengen.

interieuradvies-begeleiding-verbouwen

Begeleiding bij verbouwen en stoffering

Wil je niet alleen advies, maar ook de uitvoer door ons laten doen? Dat kan! Lees hier meer over het begeleiden bij verbouwen. Ben je niet van plan om volledig te verbouwen, maar wil je jouw meubelstuk, trap, auto of caravan (opnieuw) stofferen? Ook daarbij kunnen wij je helpen! Van advies in materiaalkeuze tot aan het eindresultaat.

Inspiratie opdoen

Thuis alvast wat inspiratie opdoen? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina, boordevol inspiratiebeelden met producten van verschillende dealers. Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram voor meer inspiratie! 

Interesse in interieuradvies van Groen Woning- en Projectinrichting? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

Stylingtips Woontrends Inspiratie
Kom bij Groen voor interieuradvies op maat

Interieuradvies op maat?

Maak een afspraak