Meer informatie
groen-inrichters-team-leanne-lanters
Interieuradvies op maat
Maak een afspraak of bezoek onze winkel.
Binnenkijken bij

Jaren ’30 in een nieuw jasje

Janneke en Niels wonen met veel plezier in hun karakteristieke jaren ’30 woning in Gorssel. Na een grondige verbouwing was het tijd voor een nieuw interieur. Volledig naar eigen smaak, in een-tweetje met Groen.

We werden uitgedaagd

Janneke: “We hadden al ideeën bij ons nieuwe inrichting, maar we werden door interieurontwerpster Leanne en werkvoorbereider Albert van Groen uitgedaagd om daar nog eens over na te denken.

Zo stond een gietvloer bovenaan ons verlanglijstje, maar dat was door de houten ondervloer geen optie. We overwogen vervolgens marmoleum, omdat je daarmee een soortgelijk effect kunt krijgen. Maar Albert raadde het ons af. Doordat ons huis vrij lang en smal is, zou er een naad in de vloer komen. En ook vanwege onze twee kinderen (5 en 2 jaar oud) en onze hond. Die zijn niet even vriendelijk voor zo’n vloer.

Uiteindelijk hebben we gekozen voor een prachtige, onderhoudsvrije visgraat PVC-vloer met biesrand, wat in stijl is met onze jaren ‘30 woning. Toen het team van Groen de vloer kwam leggen, gaven ze aan dat een breder biesje mooier zou kunnen zijn. Ze lieten het ons zien en we waren overtuigd. We hebben ter plekke besloten hun advies te volgen en het biesje te verbreden.

Deskundig advies

Ook bij de gordijnen werd praktisch meegedacht. Ik wilde een bepaald soort gordijn in onze erker, maar zonweringspecialist Johan gaf aan dat dit niet mooi zou worden door de hoeken van de erker. Als we erop hadden gestaan, hadden ze het uitgevoerd. Maar we hebben ook hierbij hun deskundige advies opgevolgd, met goed resultaat.

Naast de visgraat PVC-vloer en vouwgordijnen heeft Groen het zitje in onze erker nieuw gestoffeerd, inclusief losse kussens. Boven heeft het team vouwgordijnen ingemeten en gemonteerd evenals een gewoon gordijn voor op de slaapkamer van één van de kinderen. Ook hebben ze er een houtkleurige PVC-vloer gelegd en de trap bekleed met een loper. Dit laatste zag ik op Pinterest. Het was een veiligere oplossing dan de trap zelf verven. En een stuk voordeliger dan een traprenovatie.

We zijn super blij met de hele verbouwing en erg tevreden met de service van Groen. Ze hebben ons uitgedaagd met een ontzettend fijn en mooi resultaat.”

Stylingtips Woontrends Inspiratie
Interieuradvies bij Groen Woning- en Projectinrichting

Interieuradvies op maat?

Maak een afspraak