Meer informatie
groen-inrichters-team-leanne-lanters
Interieuradvies op maat
Maak een afspraak of bezoek onze winkel.
Binnenkijken bij

Een nieuw thuis voor echtpaar Braun

Verhuizen naar een nieuwe woning gaat om meer dan alleen meubels verplaatsen. Het kost tijd en energie om van een nieuw huis een thuis te maken. Dat gold ook voor de nieuwe woning van echtpaar Braun. Groen leverde interieuradvies en voerde het werk uit in hun nieuwe woning in Brummen.

Professioneel en deskundig

André Braun: “Toen we in ons nieuwe huis trokken, moest het opnieuw ingericht worden. Er lag bijvoorbeeld wel goede vloerbedekking in, maar het was niet wat wij wilden. We wisten toen al wat we wél wilden: een PVC-vloer, de trap opnieuw bekleden, vouwgordijnen en onze stoelen opnieuw laten stofferen. Het leer van onze stoelen was namelijk versleten, maar het zijn zulke goede en fijne stoelen. Dus voor ons was er maar één mogelijkheid: opnieuw stofferen. Toen hebben we ons tot Groen gewend.

We hebben met interieurontwerpster Leanne alles doorgenomen. Zo’n keuzeproces duurt wel even. En daar zijn we goed bij geholpen. Heel professioneel en deskundig. Groen heeft ons van de stalen voor de PVC-vloer voorzien en ons de gelegenheid gegeven deze thuis te beoordelen. Dat gold ook voor de vouwgordijnen en de stoelbekleding.

Prima geregeld

Met de service zit het goed. Er zakte een zoom uit één van de gordijnen. Maar dat was geen probleem. Terwijl ons gordijn werd gemaakt, kregen we tijdelijk een vervangend gordijn. Prima geregeld.

Een leuk detail: We zochten nog een mat voor in de gang. Maar welke kleur? Leanne wist hoe onze PVC-vloer eruitzag en zei: ‘Deze past daar goed bij’. Daar hebben we niet aan getwijfeld en die mat gekozen. We vinden het hele resultaat gewoon geweldig. We hebben het erg naar ons zin in ons nieuwe huis.”

Stylingtips Woontrends Inspiratie
Interieuradvies bij Groen Woning- en Projectinrichting

Interieuradvies op maat?

Maak een afspraak