Meer informatie
groen-inrichters-team-tanja-alferink
Interieuradvies op maat
Maak een afspraak of bezoek onze winkel.

Grote collectie buitenzonwering Deventer

Bij Groen Woning- en Projectinrichting vindt u een ruim assortiment buitenzonwering in Deventer. Er zijn veel verschillende typen zonwering. Denk aan screens voor een strakke uitstraling, markiezen voor een meer landelijk of klassiek uiterlijk of sfeervolle buitenjaloezieën van gerecycled aluminium. Ook bieden wij diverse rolluiken en zonneschermen voor uw terras, serre of venster in allerlei soorten en maten.

Luxaflex buitenzonwering in Deventer

De producten van Luxaflex Outdoor zijn beschikbaar in vele modellen en uitvoeringen. Daarnaast kan alle zonwering voor buiten elektrisch worden bediend. In de vooruitstrevende Luxaflex Gallery in onze winkel in Deventer kunt u de vele soorten zonwering bekijken en uitproberen. Test bijvoorbeeld de elektrische zonneschermen en ervaar het effect van de zonwering bij daglicht en avondlicht.

In onze winkel in Deventer of bij u thuis adviseren wij u graag over de best passende zonwering. Wij meten de producten gratis bij u in, waarna ze worden geplaatst door onze ervaren monteurs, specialisten in de producten van Luxaflex Outdoor.

Ontdek de collectie in onze winkel
Interieuradvies op maat bij Groen

Interieuradvies op maat?

Maak een afspraak