Meer informatie
groen-inrichters-team-leanne-lanters
Interieuradvies op maat
Maak een afspraak of bezoek onze winkel.

Diensten

Inmeten, monteren en leggen bij u thuis

We zijn een full-service interieurspecialist. Het deugdelijk inmeten en plaatsen van onze producten hoort daar ook bij. Heeft u interesse in een van onze producten, dan bieden we u de mogelijkheid om vrijblijvend een montagespecialist langs te laten komen om het maatwerk in te laten meten.

Kiest u voor onze gordijnen of binnenzonwering? Die plaatsen we altijd gratis. Voor de montage van andere producten kunnen we een offerte op maat maken. Gaat u akkoord, dan worden de werkzaamheden ingepland en zal ons vaste montageteam zorgen voor een uitstekende oplevering. We houden rekening met al uw wensen. 

Begeleiding bij verbouwen

U kunt bij ons terecht bij begeleiding van uw verbouwing. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes en het selecteren van de beste vakmensen. Onze ervaring met diverse vakmensen zoals schilders, stukadoors, installatiebedrijven en vloerverwarmingspecialisten zorgen ervoor dat wij een scherpe prijs voor u kunnen regelen. Daarbij ontzorgen wij u volledig en nemen de coördinatie, afstemming en planning voor onze rekening. U heeft in dit project één aanspreekpunt én een scherpe prijs.

Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer en vraag naar de mogelijkheden.

Interieuradvies

Als full-service interieurspecialist staan we ook in het voortraject van de verbouwing voor u klaar. Zo kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid interieuradvies. Ben u geïnteresseerd in onze producten, dan zetten we samen met u de volgende stappen.

Wij helpen u graag
groen-inrichters-contact

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact op