Meer informatie
groen-inrichters-team-leanne-lanters
Interieuradvies op maat
Maak een afspraak of bezoek onze winkel.

Cotap PVC

Cotap PVC is populair bij woningeigenaren, architecten en projectinrichters. De sterke, vlakke en vormvaste vloeren lenen zich uitstekend voor intensief gebruik en zijn onderhoudsvriendelijk. En dat niet alleen: dankzij moderne scantechnieken zien motieven en structuren van Cotap PVC er verbluffend realistisch uit.

Vtwonen PVC

Cotap heeft verschillende merken in het assortiment, waaronder een unieke samenwerking met vtwonen. De vtwonen PVC-collectie wordt exclusief aangeboden door Cotap. De collectie is afgestemd op de laatste woontrends en bestaat uit bijzonder decors en patronen in uiteenlopende kleuren. Voor iedere smaak zit er een juiste vloer tussen: van hout, steen en beton tot extra brede en lange planken, visgraatpatroon, een hongaarse punt en twee tegeldecors.

De unieke vloeren brengen uw interieur tot leven door het realistische patroon, de structuur en de matte uitstraling. De vloeren zijn bovendien oersterk, onderhoudsvriendelijk en ze gaan lang mee. Ze zijn geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig. En met behulp van een geluiddempende onderlaag zijn de vloeren heerlijk stil. De ideale vloer voor bijvoorbeeld een druk huishouden.

Waarom kiezen wij voor Cotap PVC?

Cotap staat voor meer dan betrouwbare, hoge kwaliteit en unieke designs. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 80 jaar en blijft zichzelf vernieuwen en ontwikkelen. De samenwerking met vtwonen is hier een goed voorbeeld van. Door de jaren heen hebben we een sterke band opgebouwd en kunnen wij, en onze klanten, op de kwaliteit en service van Cotap rekenen.

Dé specialist in Cotap PVC in de regio Deventer, Zutphen en Raalte

Heeft u plannen uw interieur te vernieuwen? Onze interieurspecialisten staan klaar om u te inspireren met nieuwe woon- en producttrends. In een persoonlijk adviesgesprek brengen wij uw wensen in beeld middels productstalen, moodboards of 3D impressies. Vanuit onze sfeervolle winkel in Deventer leveren we het meest complete assortiment PVC-vloeren, waaronder Cotap PVC.