Meer informatie
groen-inrichters-team-renate-van-emst
Interieuradvies op maat
Maak een afspraak of bezoek onze winkel.

Meubels opknappen: je interieur up-to-date met 4 tips!

De oktober woonmaand is weer begonnen: het moment om met jouw interieur aan de slag te gaan! Wees niet bang, dit hoeft niet te betekenen dat je deze maand eindigt met een lege portemonnee. Je kunt namelijk goedkoop jouw meubels opknappen waardoor jouw hele interieur weer up-to-date is. Wij hebben de leukste ideeën op een rijtje gezet!

Idee 1: Stofferen van uw meubel

Een update in stof kan jouw meubel in levensjaren verlengen én ze meteen een hippe look geven. Of jouw smaak nu meer naar modern of vintage neigt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze vakkundige stoffeerders adviseren je graag over de perfecte stof of stoffeerartikelen, maar je kunt ook jouw meubel door ons op maat laten stofferen.

Idee 2: Whitewashing techniek; verven en schuren

Whitewashing is een geweldige techniek om jouw oud-houten meubels op te knappen of vloeren een mooie gebleekte uitstraling te geven, terwijl de houtnerf zichtbaar blijft. De techniek is al jaren bekend maar nog steeds razend populair. Whitewashing zorgt tevens voor een hippe Scandinavische touch in jouw interieur. Lees hoe je zelf de whitewashing techniek toepast.

Idee 3: Verander de opstelling van je meubels

Waarschijnlijk heb je al een tijdje dezelfde meubelopstelling zonder dat je precies meer weet waarom je jouw meubelen een bepaalde plek hebt gegeven. Kijk eens echt goed wat je aan meubelen hebt en gooi het eens even helemaal om. Schuiven met meubelen kan een heel nieuw perspectief op jouw leefomgeving geven. Heb je inspiratie nodig? Maak een afspraak voor interieuradvies op maat!

Idee 4: Meubels opknappen met plakfolie

Plakfolie, decoratiefolie, stickers of een stukje behang. Met een vaste hand en wat geduld tover je supersnel jouw standaard meubelen om naar bijzondere objecten. Lades en open kasten lenen zich hier uitstekend voor. Tip: marmer is ontzettend hip én geeft een luxe uitstraling aan elke kast.

Wil je graag jouw meubels opknappen, maar weet je niet waar te beginnen? Onze vakmensen adviseren je graag. Zo zijn onze stofferingsmedewerkers gespecialiseerd in het stofferen van meubels, trappen en meer. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in de winkel!

Meubels in een nieuw jasje
Man rolt gele stof uit

Stoffering op maat?

Maak een afspraak