Interieuradvies: wat kan ik verwachten?

Een nieuwe vloer, andere raambekleding of het opnieuw stofferen van jouw bestaande meubelen. Het zijn allemaal manieren om je interieur in een nieuw jasje te steken of van een nieuwe woning een thuis te maken.

Interieuradvies op maat

Jouw interieur zelf de uitstraling geven die je zoekt, kan een uitdaging zijn. Er is zoveel om uit te kiezen en wat combineert goed met elkaar? De interieurspecialisten van Groen Woning- en Projectinrichting kennen de collecties van vloeren, raamdecoratie, buitenzonwering, stoffering en wandbekleding als geen ander en weten wat er allemaal mogelijk is. Samen met jou creëren ze een interieuradvies op maat. Onze interieurontwerpster Leanne, opgeleid aan de Jan des Bouvrie Academy, vertelt hoe we te werk gaan.

groen-inrichters-team-leanne-lanters

Interieurstijlen

Het interieur van een woning is heel persoonlijk. Kom je bij ons voor advies, dan willen we je eerst wat beter leren kennen. Waar ben je naar op zoek, wat zijn jouw wensen en welke interieurstijl spreekt je aan? We hebben veel kennis in huis van de verschillende stijlen. Van landelijk tot modern en alles wat er tussenin zit. En die kennis breiden we continu uit door op de hoogte te blijven van de nieuwste interieurtrends.

Bij de keuze voor een product komt meer kijken dan alleen de interieurstijl. Denk bijvoorbeeld aan de gezinssamenstelling of de ruimte waarin een product wordt toegepast. Zo kan vitrage prachtig passen bij een woonkamer, terwijl verduisterende gordijnen weer perfect zijn voor in een slaapkamer. We kijken dus verder dan de looks en gaan ook in op functionaliteit. Met alle kennis die we tijdens het gesprek opdoen, bieden wij jou een uiterst persoonlijk interieuradvies.

Interieur inspiratie

Nu we een beter beeld hebben van jouw wensen, gaan we samen inspiratie opdoen. In onze winkel kun je alle producten zelf ervaren. We hebben bijvoorbeeld een Luxaflex® Gallery, waar alle Luxaflex® producten optimaal te beleven zijn. Ook hebben we een heleboel stalen en stalenboeken voor wandbekleding en raamdecoratie en grote stalenborden van onze vloeren.

Stel dat je op zoek bent naar een nieuwe pvc-vloer en raambekleding, dan leggen we de verschillende stalen bij elkaar en creëren we zo een levend moodboard. We schuiven met stalen, maken nieuwe combinaties en kijken hoe ze met elkaar matchen. Steken één of meerdere stalen er met kop en schouders bovenuit? Dan neem je die stalen mee naar huis, zodat je in alle rust kunt kijken of het goed aansluit bij de rest van het interieur. We raden onze klanten aan de stalen op verschillende plekken te leggen, op verschillende momenten van de dag. Zo zie je bijvoorbeeld goed wat lichtval doet. Bij een nieuwbouwwoning kan dit wat lastiger zijn. Dan kun je de stalen bijvoorbeeld meenemen naar de winkel waar je jouw toekomstige keuken hebt besteld.

Keuze gemaakt, wat nu?

Naast interieuradvies zijn we zeer deskundig in de uitvoering. Afhankelijk van het type product waarvoor je kiest, maak je kennis met mijn andere collega’s: allemaal specialisten in hun vakgebied. Zo weet Albert alles van onze vloeren, kennen Johan en Olaf onze raamdecoratie en buitenzonwering binnenstebuiten en blazen meubelstoffeerders Corrie en Joop met veel liefde bestaande meubels nieuw leven in. Alles wordt secuur ingemeten en je wordt altijd voorzien van een offerte op maat. Lopen onze specialisten ergens tegenaan, dan voorzien ze je graag van deskundig advies. Na akkoord gaan onze eigen stoffeerders aan het werk om het advies te realiseren.

Interieuradvies

Heb je plannen voor een nieuw interieur en wil je met mij of een van mijn collega’s in gesprek? Wij bieden interieuradvies aan. We nemen de tijd om jouw wensen te bespreken en in de winkel alle mogelijkheden te bekijken. Uiteraard met een kop koffie of thee erbij. Wij denken graag met je mee om jouw huis nog meer thuis te maken. Interesse in interieuradvies van Groen Woning- en Projectinrichting? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

Ontwerp bovenaf

Wil je een stap verder zetten dan alleen interieuradvies, bijvoorbeeld met een uitgewerkt moodboard of een 3D-impressie? Ook dat kan! Ik ga graag met je in gesprek over jouw wensen. Op basis van ons gesprek stel ik een moodboard samen en breng ik jouw droominterieur tot leven met een 3D-impressie. In een vervolgafspraak presenteer ik het moodboard en de impressie. De realisatie van deze designs kunnen we, indien gewenst, vervolgens ook op ons nemen en volledig tot uitvoering brengen.

Inspiratie opdoen

Thuis alvast wat inspiratie opdoen? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina, boordevol inspiratiebeelden met producten van verschillende dealers. Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram voor meer inspiratie!

Interesse in interieuradvies van Groen Woning- en Projectinrichting? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden en tarieven.