Meer informatie
Interieuradvies op maat
Maak een afspraak of bezoek onze winkel.

Geweven vinyl vloer van Ntgrate: gebruiksvriendelijk en trendy

De revolutie van het vloeren leggen begonnen. Ntgrate introduceert trendy vloeren die je gemakkelijk én naadloos kan leggen. Zo kan je spelen met verschillende looks en profiteren van de kwaliteit van vinyl vloeren.

Gebruiksgemak van geweven vinyl

Het leggen van een vloer is niet de gemakkelijkste klus. Ntgrate maakt dit een stuk gemakkelijker met hun geweven vinyl vloer op basis van glasvezel. De vloerbekleding is verkrijgbaar in drie uitvoeringen:

  • Tegels: losse tegels van 50×50 cm. Verschillende kleuren en designs die je met elkaar kan combineren.
  • Stroken: rollen van 2m die naadloos op elkaar aansluiten. Ook geschikt voor vochtige ruimtes.
  • Klic: een naadloze plankenvloer met een dikte van 5,5 mm dikte. Elke plank is 120 cm lang en 30,5 cm breed.

Spelen met de look & feel

De mogelijkheden zijn eindeloos. De producten van Ntgrate zijn onderverdeeld in 6 collecties en 62 kleuren. Elke collectie heeft zijn eigen look & feel. Zo is er de lijn Noble die bestaat uit elegante en chique designs voor een eigentijdse inrichting. Als tegenhanger is er de lijn Brave, die juist gaat voor robuust en ruw. Voor elke woonstijl is er een passende collectie.

De kwaliteit van Ntgrate

Naast het mooie uiterlijk, is de vinyl vloer ook oersterk. De producten van Ntgrate voldoen aan de allerhoogste criteria voor duurzaamheid en kwaliteit. In elke vloer zit een Topgrate technologie verwerkt. Dit is een unieke bovenlaag met een sterke slijtweerstand die kleuregaliteit garandeert. De onderlaag bestaat uit een innovatieve backing van 2.5 mm die is voorzien van een pvc-schuimlaag. Hierdoor is de vloer krachtig én bijna geluidloos. Jarenlang plezier van de vinyl vloer is gegarandeerd: het stoot makkelijk vuil af, is brandvertragend en blijft als nieuw. Onder andere Microsoft, Luchtbasis Kleine Brogel en diverse opticiens zijn al overtuigd van de producten van Ntgrate!

Vloer op de muur

Ntgrate stopt niet bij vloeren. Het geweven vinyl is ook te plaatsen als muurbekleding. De panelen zijn slechts 1 cm dik en geven een naadloos resultaat. De panelen vormen een geluidsabsorberende, krasvrije, stootvaste en afwasbare muur. De muurbekleding is ook verkrijgbaar als wallpaper.

Nieuwsgierig geworden naar de vloerbekleding van Ntgrate? Bezoek onze showroom in Deventer om de tegels te bewonderen.

Ontdek de collectie in onze winkel
Interieuradvies bij Groen Woning- en Projectinrichting

Interieuradvies op maat?

Maak een afspraak